Bråk all day

Bloggade aldrig igår om hur ridpasset på Gizmo var då vi skrittade lite barbacka, både i paddocken och "utomhus". Han skötter sig super, tränade med på att visa honom för hand. Han springer inte jämte någon då han helt enkelt inte vågar. Han har inte den tilliten ännu, men han var så fin och duktig. Han travade jämte mig hela tiden utan att hålla i honom och han tyckte det va så kul!
 
Dagen idag tyckte han inte var lika rolig, tjurig och bråkig. Han kunde absolut INTE böja eller vrida ansiktet åt varken vänster eller höger, sen så kunde han inte svänga och ännu mindre skritta. Han brukar alltid vara lugn som en filbunke och aldrig takta osv, men idag. Det var som att han hade sparat all den energin och gjorde av med den idag. Så passet gick inte bra alls, så vi taggar nu om till hoppträning imorgon! 
 
Har förövrigt varit sjuk sedan i söndags, inte kunnat se riktigt då jag har haft en sådan grym spännings huvudvärk. Den börjar försvinna nu så imorgon blir det skola, och kul att det är så många som har ställt till frågestunden. Svar på alla dom kommer snarast när jag och Myy träffar varandra :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0